Bærum Energi ble etablert i 2019 av gründere med lang erfaring i strømbransjen. Målet er å utfordre gigantene i strømbransjen på både pris, pålitelighet og personlighet. Dette gjør de blant annet ved å støtte saker som er viktige for det lokale miljøet og samfunnet. Selskapet har vokst svært fort på svært kort tid, og har i dag mer enn 5000 kunder over hele landet.

Støtter lokale ildsjeler
Daglig leder i Bærum Energi, Thommy Stenvik, forteller hvorfor sponsing har blitt så viktig for selskapets markedsaktiviteter:

– Sponsing er selvfølgelig en veldig god måte å styrke Bærum Energis merkevare på, samtidig som vi får mulighet til å støtte aktiviteter som har en positiv effekt på miljøet og lokalsamfunnet, sier Stenvik.

Bærum Energi er en familieeid bedrift, og stolt sponsor av flere lokale idrettslag. De ønsker å være en positiv bidragsyter i hverdagen til lokalsamfunnet, og støtte ildsjelene som arbeider for å gi barn og unge en god oppvekst.

Hvorfor er lokalmiljøet viktig?
– Stedet man bor på er grunnlaget for en god oppvekst, og alle barn og unge fortjener et trygt nærmiljø å vokse opp i, mener Stenvik.

– Vårt ønske er at barn skal ha mulighet til å delta i et mangfold av aktiviteter, og et levende lokalmiljø er godt for de voksne også.

Hvorfor er aktiviteter viktige?
– Fysisk aktivitet og samarbeid i lag er en gave for livet, sier Stenvik.

Timene man bruker i aktivitet som ung kan ha en positiv effekt på helsen resten av livet. I tillegg er barn avhengige av regelmessig og variert bevegelse for normal vekst og utvikling.

– Da jeg vokste opp manglet det tilbud om aktiviteter og idrett for unge, og jeg ønsker å bidra til at mine og andre barn skal få muligheter som jeg ikke hadde, forteller Stenvik.
Med hjerte for lokalmiljøet

Thommy Stenvik vil bidra til å skape trygge og gode omgivelser for barn og unge. Han mener at det er viktig å ha et mangfold av aktivitetstilbud innen for eksempel idrett og kultur.

– Et viktig formål med sponsoravtalene fra Bærum Energi, er å sette et godt eksempel. Derfor inngår vi bare sponsoravtaler med lag og foreninger som deler de samme verdiene som oss, sier Stenvik.

I dag sponser Bærum Energi områder hvor det er mulig å støtte eller utføre ulike miljø- og samfunnsprosjekter, og hvor selskapet samtidig får høy eksponering. Dette gjelder for eksempel lokale idrettslag som driver med fotball og håndball, i tillegg til ulike foreninger innen frivillige aktiviteter.

Bærum Energi er for tiden på jakt etter nye og spennende sponsormuligheter:

– Alle som har lyst til å presentere et prosjekt eller et forslag til samarbeid, kan gå inn på våre nettsider og søke om sponsoravtale, sier Stenvik.

For å søke om sponsing hos Bærum Energi kan du følge denne lenken. Bærum Energi sponser ikke:

  • Noe som er forbundet med brutalitet, fare eller vold
  • Politiske eller religiøse ståsteder
  • Aktiviteter som er klart skadelig for miljøet
  • Aktiviteter med tilkobling til tobakk og alkohol