Bilde- og videodelingstjenesten Snapchat fortsetter å styrke seg på innholdssiden og denne gangen er det mediegiganten Time Warner som kunngjør at de går sammen med en av verdens største mobilapplikasjoner.

De to går sammen i et globalt partnerskap som spenner fra reklamekjøp til utvikling av egne tv-show rettet mot de drøye 165 millioner med snapchatt’ere som finnes der ute.  Ifølge en pressemelding skal Time Warner lage både dramaserier og komedier for Snapchat samtidig som mediegiganten forplikter seg til å markedsføre HBO, Turner og Warner Bros på sosiale medier-kanalen de neste to årene.

- Å bringe sammen vårt ledende videoinnhold og merkevarer med Snapchats dynamiske plattform føles både spennende og naturlig for oss, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør i Time Warner, Gary Ginsberg,

Også i Snap er man fornøyd med avtalen som vil gi plattformen muligheten til å utvide sitt tilbud med nye sjangre som drama, komedier, nyheter og dokumentarer

- Vi er begeistret over at innovatører på tvers av Time Warners ekspansive nettverk vil begynne å produsere show for Snapchat, sier innholdssjefen i Snap, Nick Bell.

Siden September har Snap kunngjort samarbeid med store mediegiganter som NBC, ABC, CBS, ESPN, NFL, BBC, Discovery Networks, Scripps Networks og  MGM Television.

Ved slutten av året forventer Snap å ha tre tv-show daglig.

Ifølge selskapet er det i dag over 55 millioner daglige snapchattere i Europa og over ti millioner av dem er i Storbritannia. De bruker i snitt rundt 30 minutter på daglig på kanalen.