Etter fire år som kommunikasjonsrådgiver i Trigger går Iben Andreas Syvertsen videre fra byråtilværelsen til kundesiden og «fintech». Hun går inn i ledelsen av Spiff, som sjef for markedsføring, brand og PR.

- Vi er superhappy for å ha fått Iben ombord. Vi har i en stund lett etter en person med riktig kvaliteter til å utvikle Spiff, men da vi traff Iben visste vi at letingen var over. Det tar tid å finne de riktige menneskene, som er lidenskapelig opptatt av å gjøre verden til et litt bedre sted, og kanskje viktigst, ikke har erfaring fra bank og finans. Iben har alt vi ser etter, både faglig og sosialt, sier Carl-Nicolai Wessmann, administrerende direktør i Spiff.

Spiff er en app som skal gjøre det morsomt å spare penger. Gründerne har med seg investorer som tidligere McKinsey-partner Trond Riiber Knudsen og komiker Sigrid Bonde Tusvik, og har også inngått et samarbeid med Nordea.

- Jeg har lenge drømt om å være med på å bygge et selskap fra start. Da jeg ble kjent med Spiff og deres visjon, visste jeg umiddelbart at jeg ville bli med på reisen. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med noen av de dyktigste menneskene i Norden, bruke mine erfaringer til å bidra til økonomisk likestilling og gjøre sparing tilgjengelig for alle - det er noe jeg virkelig brenner for. I tillegg har Spiff en arbeidskultur jeg setter høyt. De tilrettelegger for at man skal ha et liv ved siden av jobb, sier Iben Andrea Syvertsen.

Spiff skal lanseres før sommeren. Ambisjonen er ikke mindre enn 100 millioner brukere innen tre år.