«Carpool Karaoke», som har sin opprinnelse i talkshowet «The Late Late Show with James Corden» på CBS har blitt en viralsuksess på YouTube. Konseptet går ut på at en kjendisgjest setter seg inn i bilen til talkshow-verten og synger høylytt med på hitsanger på radioen mens de kjører rundt i byen. Forrige ukes avsnitt med Michelle Obama har over 34 millioner avspillinger, og totalt har alle avsnittene over 800 millioner avspillinger.

Nå har Apple kjøpt rettighetene til en ny sesong av konseptet med en ny programleder, skriver Variety. Tv-serien skal distribueres på Apples Spotify-konkurrent Apple Music.

- Vi elsker musikk og «Carpool Karaoke» feirer musikk på en morsom om unik måte som treffer publikum i alle aldere, sier Apple Music-sjef Eddy Cue i en uttalelse.

Tv-kjøpet er en del av en større satsing på videoinnhold i Apple. Selskapet er også i gang med produksjonen av en ny reality-serie kalt «Planet of the Apps», der 100 utviklere skal konkurrere om å lage de beste og mest suksessfulle appene.