Pål Wibe og Jørgen Normann-Larsen inntar styret i Forte Digital som en del av en forsterket satsning på netthandel og varehandel.

- Som en «retail nerd» synes jeg det er spennende å jobbe med et selskap som er ledende innen datadrevne kundeopplevelser og netthandel. Forte Digital har virkelig lykkes med sin modell som digital vekstpartner både nasjonalt og nå internasjonalt. Måten de utvikler digitale produkter og tjenester for noen av Norges største virksomheter vitner om det, sier tidligere XXL-sjef Pål Wibe i en pressemelding.

Jørgen Normann-Larsen er markedsdirektør i Meny i Norgesgruppen, som også er Forte Digitals største kunde.

- Jeg takket ja til å være med i styret fordi Forte Digital er en viktig strategisk partner av NorgesGruppen, og kompetansen de bidrar med for å utvikle fremtidens kundeopplevelser og lojalitetsprogrammer for våre dagligvarekjeder er veldig viktig for oss. Dagligvarehandel er en bransje som vil oppleve økt digitalisering i tiden fremover. Med Forte Digital som strategisk partner er vi godt rustet til å møte denne utviklingen, sier Normann-Larsen.

I tillegg til Norgesgruppen har Forte Digital kunder som Obos, Farmasiet og Flokk. Selskapet omsatte for 185 millioner kroner i 2021 og har ekspandert till Tyskland og Danmark.

- Pål og Jørgen har mellom seg mer enn 40 års erfaring innen varehandel og vil med det ha svært mye verdifull erfaring å tilføre selskapet. Vi har som mål å bli en bransjeledende leverandør av datadrevne kundeopplevelse, digitale plattformer og netthandelsløsninger. Med Pål og Jørgen på plass er vi bedre rustet til å bli en vekstpartner for gamle og nye kunder, sier gründer og daglig leder John Kårikstad.