I mars neste år er det duket for den kreative konkurransen The One Show, som er en non-profit organisasjon som gir kreative priser innen reklame og design. Og kreatør Øystein Halvorsen fra Try er valgt ut til å sitte i Direct-juryen.

- Å sitte i jury er noe av det mest inspirerende man kan gjøre som kreatør. Jeg synes ofte man får mye mer ut av det enn å gå på seminarer og foredrag. Og One Show er en av de virkelig store, internasjonale konkurransene, så det er klart at det er en ære å bli spurt om å sitte der, sier Halvorsen.

For Halvorsen plasserer One Show blant de store konkurransene.

- Så vidt jeg vet deles det også ut færre gull, slik at nåløyet for å vinne er enda trangere enn i for eksempel Cannes Lions. Det gjør jo at det kan bli noen interessante diskusjoner på juryrommet, sier han til Kampanje.

Daglig leder for The One Show, Kevin Swanepoel sier i en melding at de hvert år tar sikte på å ha de ypperste kreative med i juryene.

- Årets jurymedlemmer består av industriens topp kreative «thinkers and doers» fra hele verden. De vil juryere arbeid gjennom en linse av kreative ideer og kvalitets-utførelse, sier han.

For Halvorsen starter arbeidet om ikke lenge før han i mars setter seg på flyet mot varmere strøk.

- Nå venter det først noen måneder med online-juryering, før det i midten av mars blir noen dager med heftige diskusjoner og debatter. Selve «in person»-juryeringen er i år lagt til Den Dominikanske republikk, uten at jeg har alt for store forhåpninger om å se så mange palmetrær av den grunn, tror han.

Totalt vil over 200 kreative fra 34 land være involvert i juryarbeid i The One Show.