TV 2 gjør seg klar til åttende sesong av realityserien «Bloggerne». Nå er det klart at nye bloggere er klare for serien: «Pilotfrue» - som er Julianne Nygårds bloggnavn, og hennes mann Ulrik, Jørgine Massa Vasstrand, kjent som «Funkygine».

Hun er Norges største treningsblogger. I tv-serien får seerne følge Jørgine, som er tobarnsmamma, mannen Morten og hele storfamilien hennes, og ikke minst får vi være med i kulissene i deres bryllup.

- Det blir både spennende og nervepirrende på en gang. Noe av det vi deler er den magiske bryllupsdagen vår og det gleder jeg meg veldig til å se, forteller Jørgine Massa Vasstrand, som har 317.000 følgere på Instagram og nær 50.000 følgere på Facebook.

Hun var lenge motvillig til å være med i serien «Bloggerne»:

– Jeg har jo på mange måter ikke ønsket å bli sett på som en blogger. Ikke en hardbarka fulltidsblogger i alle fall. Jeg har først og fremst ønsket å bli sett på som en treningsprofil som også blogger. Jeg takket til slutt ja. Mye fordi jeg skulle få muligheten til å vise alt det andre jeg driver med om dagen, skriver hun på sin egen blogg.

Fra før er disse bloggerne med: Marna «Komikerfrue» og Ørjan Burøe, Anniken «Annijor» Jørgensen, Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen, Anne-Brith Davidsen og Kristine «Krisssy» Ullebø.

 Neste sesong av «Bloggerne» har premiere på  TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo våren 2018. Sesongen består av 20 episoder.

- «Bloggerne» tar opp tråden der det sluttet sist med ubesvarte spørsmål rundt Kristine «Krisssy» og Anniken «Annijor» sine forhold. Anne-Brith har hatt en pause fra menn, men er nå klar for å ta opp datingen igjen. Vi får følge Anna «Mamma til Michelle» som flytter til Oslo for å følge dansedrømmen sin i «Skal vi danse», at hun trekker seg – og at Marna «Komikerfrue» stepper inn og får leve sin dansedrøm, mens Ørjan som er aktuell med en ny turné må ta ansvaret på hjemmebane, røper TV 2 i en pressemelding.