I fjor høst fikk Dinamo den norske utstyrsleverandøren Sweet Protection på kundelisten. Selskapet har ambisjoner om vekst og internasjonal ekspansjon, og har derfor laget en engelskspråklig reklamefilm.

Sweet Protection eies av Active Brands, som også er inne på eiersiden i Kari Traa, Johaug, Bjørn Dæhlie og Bula.

 - Vi er i bunn og grunn en gründerbedrift med evne til å snu oss raskt rundt. Vi liker å si at vi har en rock'n'roll-mentalitet, men samtidig en bunnsolid profesjonalitet når det kommer til produktene våre. Det var også egenskaper vi så etter da vi skulle velge ny byråpartner. Vi føler oss sikre på at Dinamo kan hjelpe oss med å løfte merkevaren Sweet Protection til nye høyder, sier Christian Erga, markedssjef i Sweet Protection i en melding.

I reklamefilmen er det frikjører og ambassadør Matthias Haunholder som innehar i hovedrollen. Filmen er regissert av Aksel Jermstad i co-produksjon med østerriske Freiluft Doku.  

Se filmen her:


Nå lanseres konseptsetningen «Live to play another day», og denne har Dinamo vært med på å videreutvikle og innholdsfylle denne gjennom en ny merkevarestrategi. Nå loves et taktskifte, der man ikke lenger utelukkende fokuserer på utøveren og action, men også et mer sosialt aspekt.

- Vi synes det er veldig kult at de ble med på å gå en litt annerledes vei enn det konkurrentene deres gjør. Bransjespråket har hatt litt vel mye fokus på det barske individet og mennesket mot naturen. Så nå myker vi det litt opp ved å fokusere på andre grunner til at man beskytter seg, som det å kunne herje mer og lengre med folka man er glad i, sier det kreative teamet hos Dinamo; Øivind Kristiansen og Helge Svendsen

Fokus på sikkerhet:

Her er teamet fra Dinamo avbildet sammen med kunden Sweet Protection. Fra venstre Anne Gro Carlsson (Dinamo), Heidi Holm (Dinamo), Christian Erga (Sweet Protection), Øivind Kristiansen (Dinamo) og Helge Svendsen (Dinamo). Foto: Dinamo