Vita-kjeden har valgt Schjærven Reklamebyrå som nytt byrå etter at en byråkonkurranse ble startet i februar. Flere av de største byråene deltok i pitsjen. Vita kommer fra byrået Lokrantz & Co i Stockholm. En sentral del av pitsj-leveransen var å utarbeide et nytt kommunikasjonskonsept. Dette skal lanseres allerede kommende høst og samarbeidet rundt dette er allerede i gang.

- Det har vært en lang prosess og mange involverte. Schjærven Reklamebyrå har en lang og imponerende historie og kompetanse innen retail og var derfor et naturlig miljø å involvere i denne konkurransen. Vi opplevde at de hadde en veldig positiv innstilling,  faglig tyngde og akkurat den stå-på-viljen vi var ute etter. Vi gleder oss å bringe VITA til nye høyder sammen med et sterk team her i Schjærven, sier Nina Fredriksen, markedsdirektør i Vita.

- Vi er veldig glade over å ha fått en kjede som Vita som kunde. Vita er ledende innen sin kategori og vi følte tidlig i prosessen at vi hadde mye til felles både i forståelseen for retail-faget og kulturelt. Vi gleder oss til å jobbe med å styrke Vitas posisjon i markedet ytterligere, sier leder i Schjærven Reklamebyrå, Anders Waage.