Hos Bouvet har Ina Svarød ledet Bouvet Reklamebyrå, og hun forlater konsulentselskapet etter seks år. Hos Try skal hun jobbe i skjæringspunktet mellom Try, Apt og Opt og utvikle de av de kundenesom vil fokusere på og kundeopplevelsen.

- Etter seks fine år i Bouvet er jeg enda mer overbevist om at kommunikasjon og teknologi hører sammen. Det handler om å kjenne begge fag så godt at man kan tenke nytt og kreativt innen både teknologi og kommunikasjon. Så når det nå skjer endringer i strategien for Bouvet, var det bare ett alternativt byrå jeg kunne tenke meg å videreutvikle min kompetanse i; Try. Try er et byrå som jobber som ett samlet byrå, og som vil hverandre og sine kunder bare vel. Å jobbe på tvers i et sånt miljø er noe jeg virkelig gleder meg til, sier Svarød.

Byråleder Kjetil Try sier at ansettelsen kommer blant annet fordi byrået ønsker å forsterke og videreutvikle sin kompetanse på CRM for å kunne levere på hele kommunikasjonskjeden for sine kunder.

- Vi har stor pågang på CRM-løsninger for alle kommunikasjonsflater. I så måte kom Ina Svarød som en engel sendt fra himmelen. Vi kunne vel ikke funnet noen bedre, sier en fornøyd Kjetil Try.