Pulse Communications har laget en ny, nordisk kampanje for Nutrilett bar. I kjernen av kampanjen ligger to reklamefilmer, men kampanjen består også av print, digital og butikkmateriell.

- Maria er en inspirerende, sjarmerende og kul dame, som har et naturlig image som vi synes passer til produktet og kampanjen. Hun lever et hektisk liv som jeg tror mange kjenner seg igjen i, sier partner Preben Øiamo i Pulse Communications til Kampanje om hvorfor Maria Skappel ble valgt som frontfigur i denne kampanjen.

I den nordiske kampanjen er det også laget filmer med veldig like konsepter i Norge og Sverige. Øiamo avviser at kampanjene er identiske.

- De er ikke helt identiske men det er samme idé som tas ut i begge land. Kampanjene er tilpasset markedene, blant annet med bruk av forskjellige profiler i Norge og Sverige, og ulike forbrukermekanikker. I Norge kan forbruker vinne Skappel-gensere, mens de i Sverige får gratis tilgang til Bonnier sine digitale magasiner, via deres app Wype, ved å kjøpe en Nutrilett bar, sier han til Kampanje. 

Se filmen 1 her:

Her er film 2: