I går var det duket for storbegivenheten Super Bowl i USA. Tradisjonen tro er det stor kamp om reklameplassen under sendingen av finalen i National Football League. Ifølge Advertising Age ble det vist hele 62 reklamefilmer under sendingen, som i år ble sendt på tv-nettverket Fox. Selve kampen ble spilt i Houston, Texas.

Her er en liste over de reklamefilmene som Advertising Age rangerte som de ti beste filmene fra nattens sending.

Leskedrikken Bai har hentet inn kjendisene Justin Timberlake og Christopher Walken til den nye reklamefilmen:

Med et smart grep har bilprodusenten Honda laget en morsom film der kjendiser er animert utifra bildet i sin årbok fra High School:

«Nå blir det fire år med ‘bad hair’», spår annonsøren 10 Hair Care i sin reklamefilm – og oppfordrer folk til å veie opp for dette med å ha flott hår:

Budskapet fra vaskemiddelprodusenten Mr.Clean er at alle må jo elske en mann som vasker:

«Get Your Domain Before It's Gone», er navnet på denne reklamefilmen for annonsøren Squarespace. Her sliter skuespilleren John Malkovich med at noen har snappet domenet JohnMalkovich.com:

Denne filmen mener Adweek er den aller beste Super Bowl-filmen i år.
På grunn av det politiske budskapet, måtte spoten deles i to og halvparten vises på tv og resten på nett. Annonsøren er 84 Lumber, som er en bedrift som leverer byggevarer. Det er en sterk historie – se den!

Her er det avokadoer fra Mexico det annonseres for – med filmen «Secret Society»:

En gammel kjenning hentes bokstavelig talt opp fra de døde når spøkelset til hunden Spuds MacKenzie er med i denne filmen for ølprodusenten Budweiser for produktet Bud Light:

I denne filmen for Mercedes’ nye modell Mercedes-AMG GT Roadster, er det de kjente Coen-brødrene som stått for regien:

Sjokolademerket Snickers viser hvor galt det kan gå under reklamefilm-innspilling dersom man er sulten.