Helge Onsum var i en årrekke administrerende direktør i Aegis Media Norge og Carat, frem til han i 2012 sluttet og ble medgründer i The North Alliance. Etter at selskapet var etablert, har Onsum brukt mye tid på flere styrelederverv i bransjen. Nå går han inn som styreleder i Naug & Venner, et byrå som kan feire toårs-jubileum i februar.

- Naug & Venner er et spennende byrå som har vist stor strategisk og kreativ kompetanse. De har klart å ta med seg juvelene i bagasjen fra Bates, og samtidig lykkes med å videreutvikle kundeporteføljen og skape sin egen posisjon. Jeg synes de nå fremstår som klare for videre vekst, og gleder meg til å kunne bidra til dette. Hele bransjen er inne i en spennende og turbulent tid hvor gamle forretningsmodeller står for fall og den som ikke evner å fornye seg raskt ikke overlever, sier Onsum i en pressemelding.

Les også: Bates-topper starter nytt reklamebyrå

- Selv om resultatet for 2016 ikke er klart, er det hyggelig å konstatere at man har klart å starte opp et nytt byrå og drive med overskudd helt fra starten, sier avtroppende styreleder Roy E. Hansen.

Hansen sier at hans avgang har vært planlagt helt fra oppstarten, og han vil nå bruke halvparten av sin tid som rådgiver i Naug & Venner og resten i egen konsulentvirksomhet.

Naug & Venner har i dag 17 ansatte.