Schibsted og Amedia tar i bruk sitt landsdekkende budkorps for å levere adressert reklame til nordmenn.

- Vi skal levere adressert reklame på samme måte som man er vant til å kjøpe i dag. I tillegg kan vi tilby digital distribusjon til våre over 2,5 millioner registrerte brukere i SPID-nettverket. Dette gjør det mulig å få bedre resultater enn bare ved å distribuere reklamen fysisk, sier André Walle, annonsedirektør i Schibsted Norge Abonnementsmedia, i en pressemelding.

Dermed utfordrer de Posten og Brings posisjon i markedet.

-Vi skal kunne konkurrere med Bring på pris, men tilby digital distribusjon som en del av produktet. I tillegg leverer vi ut tidlig på morgenen til avtalt dato, også i helgene. Vi kan distribuere på lørdager og søndager der det levering av søndagsaviser.

Tilbudet drives gjennom det felleseide selskapet Helthjem, som eies av Schibsted og Amedia.

- Den digitale distribusjonen gjøres innenfor Schibsteds nettverk. Det gjør at man kan forlenge kampanjen og kommunisere med målgruppen både i forkant og etterkant av den fysiske utsendelsen. Vi tror kombinasjonen av fysisk levering og digital kommunikasjon vil sørge for at en større andel av målgruppen responderer på utsendelsen, sier Walle.

- Det er åpenbart på tide at Bring utfordres på sin monopolsituasjon. Økt konkurranse er sunt i alle markeder og vi mener annonsørene vil vinne på at vi nå går inn i dette markedet.