NRK har opplevd stor suksess med ungdomsserien «Skam». Serien har blitt debattert av unge og gamle, rost av Kripos og mottokk flere priser under årets Gullruten-utdeling i Bergen.

Les mer her«Skam» ledet an NRKs storeslem på Gullruten

Seertall for sesong 2 viser at hver episode har blitt sett av 442.000 i snitt. Samtidig opplever NRK at antall seere for sesong 1 har mer enn doblet seg etter at sesong 2 ble sluppet. Fanbasen er med andre ord stor, og sannsynligheten er stor for at flere sørget da siste episode ble vist i slutten av mai. Når det er sagt lar ikke NRK fansen vente lenge på oppfølgeren. Allerede i dag ble traileren for sesong 3 lagt ut på NRKs Skam-side

Traileren viser flere av seriens mannlige hovedkarakterer i vannkrig i guttegarderoben, og mye tyder på at det er karakteren Isak Valtersen, spilt Tarjei Sandvik Moe, som blir hovedrollen i neste sesong. 

Selv om traileren for tredje sesong dukket opp for bare en snau time siden, har det allerede kommet flere reaksjoner fra fansen. Enkelte er skuffet over at det ikke er jentegjengen som står i fokus lenger.

«Så skuffa over at det ikke er om jentegjengen lenger», skriver en på nettsiden. Flere sier seg enig i utsagnet. 

«Nå ble jeg skuffa… Vi har brukt så lang tid på å bygge opp vennskapet til jentegjengen, også bytter plutselig hele serien hovedperson til en GUTT. Oh lord…» , skriver en annen.

Når det er sagt ser det ut til at flere fryder seg over at det sannsynligvis blir en mannlig hovedkarakter. 

«Å herreguuud jeg gleder meg så sykt!! Isak er liksom den beste det kunne bli.» 

«Yay! Endelig noe annet enn jentedramaet…begynte å bli lei.» 

Flere uttrykker imidlertidig at de kunne tenke seg Chris eller William som hovedkarakter.