Med base i Sandefjord har byråleder Cathrine Stensland i kommunikasjons- og rådgivningselskapet Metro Branding lagt bak seg det hun kaller et «svært godt 2014».

Selskapet, som blant annet kan skilte med Glava, Jotun, Matmerk, DNB, KPMG og Barnas Hus på kundelistem, fikk en omsetning på 35 millioner kroner i 2014.

- Vi holder godt fart, både som følge av nye kunder og stor aktivitet hos de ”gamle”. Ikke minst har vi fått på plass nye og flinke kolleger som gjør det mulig for oss å holde såpass stort tempo som vi gjør om dagen, sier byråleder, Cathrine Stensland, til Kampanje.

Stensland sier ambisjonene i Sandefjordsbyrået som ble etablert i 2004.

- Vi har en ambisjon om å bli Norges råeste merkevarebyrå, og nå trenger vi flere folk som kan hjelpe oss videre på denne veien. Vi er nok litt kresne når vi leter etter nye kolleger, men samtidig vet vi at vi er et ettertraktet arbeidssted, ikke minst for folk som søker et alternativ utenfor Oslo-gryta.

Nylig ble rådgiver Christine Nygaard-Andersen ansatt.

- Et supert sted å jobbe. En fantastisk mulighet til faglige utfordringer på høyt nivå, med kunder fra øverste hylle, sier Nygaard-Andersen som de siste årene har jobbet i Ringnes med Farris-merkevaren.

Metro Branding sier de har lagt et nøkternet budsjett for året og at det beløper seg til 37 millioner kroner.

- Imidlertid håper vi jo at veksten fortsetter, og at vi får på plass de nye medarbeiderne vi trenger, og da vil vi etter alt å dømme nå 45 millioner kroner i omsetning i løpet av 2016, sier Stensland.

Her ser du tallene til Metro Branding for 2014. Alle tall i MNOK.

Metro Branding 2014 2013 Endring i prosent

Omsetning

35,0 27,6 + 27
Driftsresultat 3,5 2,1 + 37
Res før skatt 3,5 2,2 + 59