Hver måned i 2014 har Sølvtaggens jury kåret de beste digitale jobbene blant totalt 87 påmeldte bidrag. I går kveld ble hovedprisene delt ut i regi av INMA på et eget arrangement.

- Vi er stolte over å løfte frem gode, digitale arbeider, forteller daglig leder i INMA, Kenneth Eriksen.

- Sølvtaggen gir alle byråer mulighet til å vise frem sine jobber til bransjen, uansett om det er større kampanjer eller enkeltarbeider. Den eneste konkurransen som er større enn Sølvtaggen – er Gulltaggen, sier Eriksen.

Det var Try/Apt og Notch som hadde størst grunn til å juble i går. Deres jobb for Volkswagen e-Golf ble nemlig kåret til årets Sølvtagg.

- Så bra kan digital kommunikasjon gjøres, forteller juryen.

- Det er utrolig forfriskende å se en så enkel, tydelig og god idé bli gjennomført på en så genial måte. Linken mellom å lade mobilen og å lade bilen er veldig tydelig, og håndverket er på et upåklagelig nivå. Spillmekanismene og de psykologiske aspektene i kampanjen viser fantastisk innsikt, og vi er alle fryktelig misunnelige på dette arbeidet. Den nyskapende bruken av den fysiske ladeprosessen og den stødige digitale kampanjen kombinert med glitrende resultater, gir en klar seier til Volkswagen og Try/Apt i samarbeid med Notch.

Se casevideo her!

Try/Apt gjorde rent bord og fikk også prisen for årets byrå med totalt 80 poeng, tre ganger så mange poengg som nummer to, McCann, som hadde 4 poeng. Like bak kom DDB Oslo med 20 poeng.

Try/Apt fikk i tillegg prisen for årets produksjonsbyrå med 53 poeng, med Good Morning på andreplass og Notch på tredjeplass.