PR-byrået Goodwill har startet høstjakten med å hente inn Tom Vermelid Kristoffersen (43) som ny daglig leder. Kristoffersen kommer fra Orkla der han har jobbet med merkevarebygging, salg og ledelse de siste åtte årene. Før den tid var han profilert Eliteserien-spiller - blant annet i Lillestrøm, HamKam og Sandefjord. 

- Uten at jeg har dobbeltsjekket dette nøye, tror jeg vi er det eneste PR-byrået som har en cupfinalekaptein ved roret. Riktignok ble det tap for Tom Kristoffersen da han ledet Sandefjord i cupfinalen 2006, men hos Goodwill regner jeg med at han går for gull, sier partner og eier Pål Tømmerhol til Kampanje.

Tømmerhol, som startet Goodwill i 2012 sammen med tre andre gründere, har det siste halvåret tatt seg av den daglige ledelsen av selskapet, men overlater nå «kapteinsbindet» Vermelid,

- Goodwill er faglig svært dyktige og har en solid kundeportefølje. Min jobb blir å ta byrået til det neste nivået. Det er ingen hemmelighet at vi ønsker å vokse både i størrelse og kompetanse, sier Vermelid Kristoffersen.

Henter kvinnelig playmaker
Med seg på laget får «kaptein» Kristoffersen ytterligere én nysignering. Silje Bjørnstad. Bjørnstad er ansatt som innholdsrådgiver i selskapet og har flere års erfaring som journalist fra blant annet Nettavisen og VG og som innholdsprodusent.

- Silje Bjørnstad har gjennom en lengre periode jobbet som freelancer for Goodwill, og vi er veldig glade for at hun endelig er blitt en fast del av laget. Goodwill har siden starten bygget stein på stein, og nå vokser selskapet litt til, sier Wermelid Kristoffersen. 

Kjøpte ut partnere
Tømmerhol har siden starten i 2012 gradvis kjøpt seg opp i byrået gjennom holdingselskapet YNWA Group. I fjor høst fullførte den tidligere journalisten oppkjøpet av selskapet og eier nå 100 prosent av aksjene i Goodwill. I den forbindelse tok også over den daglige ledelsen etter utkjøpet av blant andre Henrik Ottersen

- Tiden har gått utrolige fort. Vi har vært usedvanlig privilegerte i den forstand at vi har hatt store, stabile kunder fra dag to. Alle investeringer Goodwill noensinne har gjort er tatt over drift, og selskapet har levert overskudd i fem av sju driftsår siden oppstarten. Det er jeg skikkelig stolt av, innrømmer Tømmerhol.  

Går med overskudd
Første halvår i 2019 har vært selskapets beste noensinne både hva gjelder omsetning og resultat, og Tømmerhol er naturlig nok svært fornøyd med utviklingen: 

- Vi er en liten, men svært kompetent - og operativ – gjeng som utfyller hverandre faglig og sosialt. Jeg kan med hånda på hjertet si at Goodwill aldri har hatt et sterkere førstelag enn nå. Det betyr at vi kan levere enda bedre på vegne av kundene våre. Og det er egentlig det eneste som teller for meg, sier PR-gründeren. 

Selskapet hadde en omsetning å 3,9 millioner kroner i 2018 og det ga et overskudd før skatt på rundt en halv milllion kroner.