Nina Riibe, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Norge, er valgt til ny styreleder i bransjeforeningen Komm, som organiserer kommunikasjonsbyråene i Norge. Hun overtar vervet fra Stian Lyberg, rådgiver og partner i PR-operatørene, som har ledet foreningen siden 2015.

- Det har aldri vært mer spennende å jobbe med kommunikasjon. Dette styret må diskutere hvordan byråene best skal håndtere bransjeglidningene, og hvilke konsekvenser glidningene får for organiseringen av kommunikasjonsbransjen. Som styreleder i Komm vil jeg også ta initiativ til dialog med andre kommunikasjonsforeninger med sikte på samarbeid i kommunikasjonsfagets og kundenes interesse, sier Riibe.

Nina Riibe har vært i Geelmuyden Kiese siden 2011, da hun startet som finansdirektør, og rykket helt til topps i den norske virksomhetet i mars i år. Hun har tidligere ledererfaring fra Concept Communication, start-up-selskapet Snap TV og ISS. 

- Komm har et styre som representerer bredden i bransjen. Styremedlemmene har lang erfaring og kan bidra med nyttig innsikt i spennende diskusjoner. Jeg ser frem til samarbeidet vårt, sier Riibe.

Les også: Ny GK-sjef: - Det var en litt underlig situasjon (abonnement)

Foruten Riibe, består Komm-styret nå av Elin Ytterdahl Tohje i Dinamo, Simen A. Johannessen i Gambit H+K, Rolf Ellingsen Aaneland i MSL Group, Hanne Kjærnes i PR-operatørene, Georg Richvoldsen i Burson-Marsteller og Arent Kragh i Nor PR.