Etter fem år i SMFB melder Christoffer Lorang Dahl overgang til Geelmuyden Kiese. Som digitalrådgiver skal han være en del av en stadig voksende digitalgruppe.

- Christoffer har en kompetanse og erfaring som blir enormt viktig for GKs kundearbeid, som stadig oftere også innebærer digital produksjon. Kunnskapen han besitter om hele livssyklusen i et digitalt prosjekt – fra idé og design til utvikling og implementering - blir veldig verdifullt for oss, sier Nina Riibe, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Oslo.

Lorang Dahl har bakgrunn som grafiker, designer, webdesigner, utvikler og digital produsent. Og kommer altså sist fra jobben som Digital Director i SMFB, der han har jobbet siden 2012.

Les også: Leter utenfor andedammen

- Jeg har hatt fem fine år hos SMFB og er stolt over det vi har laga der. Når det nå åpnet seg en mulighet hos GK ble jeg umiddelbart svært interessert, for jeg har bitt meg merke i deres tydelige kommunikasjonsjobber og tilsynelatende alternative tilnærming til oppgavene sier Lorang Dahl i en melding.