PR-byrået Gambit har ansatt flere nye rådgivere innenfor virksomhetsområdet Kommunikasjon og myndighetskontakt, og ikke overraskende kommer flere fra det politiske miljøet.

- Det politiske har alltid vært viktig for oss. Vi har også god erfaring med å rekruttere fra de politiske miljøene og blant statssekretærer og politiske rådgivere, sier Halvorsen. 

Tor-Martin Torbergsen begynte i Gambit i fjor høst og har sin tilknytning til Arbeiderpartiet, Øystein Sivertsen Sørvig har vært nestleder i KrFU og sitter i forbundsstyret til Norges KFUK-KFUM, mens tidligere kommunikasjonssjef i IKT-Norge, Maria Angell-Dupont, tidligere har vært medlem av bystyret i Oslo for Høyre. I dag ble det også kjent i Dagens Næringsliv at finansminister Siv Jensen mister sin statssekretær for pressesaker, André Kolve, som også starter opp i kommunikasjonsbyrået Gambit. Til Kampanje sier Kolve at han «er veldig fornøyd med å få muligheten til å jobbe for Gambit».

- Etter å ha jobbet med politikk i nær syv år på Stortinget og i regjeringsapparatet, følte jeg at tiden var inne for å søke nye spennende utfordringer. Gambit har en spennende kundeportefølje og mange dyktige medarbeidere med ulik kompetanse, sier Kolve til Kampanje.  

Han sier videre at han er spent på Karantenenemndas konklusjon på hvor lang karantene og saksforbud han eventuelt får.

- Jeg håper å kunne starte i Gambit HK så raskt som mulig, sier han.

Samtidig tegner tidligere etterretningssjef Kjell Grandhagen en eksklusiv rådgivertavtale med Gambit.

- Han er en unik ressurs vi kan trekke på når vi trenger det. I tillegg jobber Kjell blant annet for DNB og noen andre aktører utenfor vår bransje, sier administrerende direktør Henrik Halvorsen i Gambit.

Grandhangen sier Gambit «har markert seg med en sterk satsning på forsvarssektoren».

- Derfor føler jeg at jeg jeg har havnet på rett sted, hvor jeg kan bidra og bruke erfaringen min på et bredt spekter av kunder. Kombinasjonen av krisehåndtering, forsvarssatsning og strategisk kommunikasjon tiltrakk meg ved Gambit. Byrået representerer en mulighet for meg til å utnytte hele verktøykassen min, for noen av Norges største kunder, sier Grandhagen til Kampanje.

Den siste rådgiveren som har kommet til er Susanne Lavoll som kommer til Gambit fra Oslo Cancer Cluster (OCC) der hun har bistått organisasjonen med kommunikasjon og myndighetskontakt.