For andre gang i turneringen tok Roma-trener José Mourinho og hans mannskap turen til Bodø, denne gangen for å spille kvartfinale i Europe Conference League. Bodø/Glimt og Roma møttes to ganger i gruppespillet i turneringen som er nivået under Europe League, som igjen er nivået under Champions League.

Gårsdagens kamp på Aspmyra ble sendt av Nent-eide Viaplay og V4. Pressesjef for sport i Nent, Thomas Horni, forteller til Kampanje at 292.000 seere fulgte kampen i snitt, med en topp på 393.000 seere. Han gjør imidlertid oppmerksom på at det kan være noen små forandringer i tallene.

- Dette er meget sterke tall. Og dramaet var jo også perfekt for å tiltrekke seg seere. Vi bruker mye krefter og ressurser på disse kampene, så gøy at det også betaler seg i form av stor interesse. Litt Mourinho-effekt er det garantert, og når vi sammenligner med forrige returkamp mot Roma borte spår vi full påskefest på Skjærtorsdag i Pavens by, sier sportssjef i Nent, Kristian Oma.

Seertallene gjør kampen til den nest mest sette kampen for V4 denne Conference League-sesongen. Den kampen som har blitt mest sett var Glimts bortekamp mot Roma i gruppespillet. Da fulgte 522.000 seere kampen på det meste, og den hadde et gjennomsnitt på 384.000 seere på V4. Resultatet i den kampen ble for øvrig 2-2.

Gårsdagens første av to kvartfinaler endte nok en gang med seier til Glimt. Roma tok ledelsen like før pause med Lorenzo Pellegrini. Men i andre omgang snudde Glimt kampen. Først var de heldige da Brice Wembangomo skudd fra distanse traff ryggen til Ulrik Saltnes og gikk i mål. Det andre målet kom etter et smart dødballtrekk som Hugo Vetlesen satt i mål.

Dermed endte kampen 2-1 til Glimt som nå har et godt utgangspunkt til returkampen i Roma torsdag neste uke.

Forrige gang lagene møttes på Aspmyra endte det hel 6-1 til Bodø/Glimt i en ellevill fotballkamp.