Den kritikerroste serien «Pørni» er tilbake på Viaplay 27. februar. Den første sesongen av serien ble hyllet opp i skyene av kritikere, og noen kritikere mente det var den beste norske serien siden «Skam».

Serien ble en så stor suksess at Viaplay bestilte to seseonger til av Henriette Steenstrups drama. På toppen av det hele ble serien solgt til Spania og Latin-Amerika.

Les også: «Pørni» solgt til Spania og Latin-Amerika

Nå er den neste sesongen på trappene og har premiere i slutten av februar.

- Nå har vi gått svanger med sesong to i noen måneder og jeg gleder meg til å vise den frem. Også er jeg litt bekymret, så klart, for at ikke alle synes at ungen er like fin som det jeg gjør, sier serieskaper Henriette Steenstrup i en pressemelding.

Hun forteller at sesong to fortsetter den første seesongen avsluttet.

- Pørni sjonglerer fortsatt unger, foreldre og skjebner, og må ta noen oppgjør med folk i livet sitt. Det er fortsatt en lys serie, men det er noen mørke ting i Pørnis liv, forteller Steenstrup.

I løpet av sesongen dukker også Odd-Magnus Williamson opp.

- Det er jo alltid hyggelig å jobbe med Odda som både er morsom, smart og en god skuespiller. Dessuten er han entusiastisk, og det er en gave til ethvert filmsett. Han spiller en fyr som virker for god til å være sann, sier Steenstrup.

Serien er produsert av Monster for Nent og Viaplay.