- Opplevelser er sterkt i fokus hos våre kunder, og det skal vi imøtekomme i Aller Live, sier konserndirektør for salg og marked Bente Klementsen.

Aller Media, med sine 2,8 millioner ukentlige brukere, organiserer nå Aller Live som eget forretningsområde i kommersiell avdeling. Pia Bergersen leder avdelingen på tre og skal rapportere til Klemetsdal.

Pia Bergersen kommer sist fra Oslo Nye Teater, hvor hun gjennom de siste årene har ledet frem musikaler og andre teaterproduksjoner. Pia er utdannet økonom innen kultur og ledelse.

Dette er ikke første gang Aller Media henter fra teaterbransjen eller Oslo Nye, det var nemlig også der Dag Sørsdahl kom fra da han ble hentet inn som ny toppsjef i mediekonsernet i 2015.

Les mer: Blir ny toppsjef i Aller Media

- Lager møteplasser
Pia Bergersen gleder seg til å ta fatt på sin nye rolle i Aller.

- Som forbrukere og publikummere ønsker vi å oppleve noe sammen, enten det er mosjonsløp, messer, foredrag, show eller andre former for opplevelser der publikum deltar aktivt i arrangementet. Det er viktig for Aller Live å lage møteplasser der ønsket blir imøtekommet, og vi blir utfordret. Vi gleder oss til å jobbe frem unike konsepter der sponsorer, annonsører, lesere og publikum møtes for å oppnå noe sammen, sier Bergersen.

Aller Live skal bestå av konsepter som spinner fra Aller Medias merkevarer, som Dagbladet, KK og Se og Hør.

- Vi ser at våre brukere og publikum er veldig engasjerte og nysgjerrige på våre eventer, og de forventer en klar dialog med oss. Aller Media er et mediehus som tilbyr strategisk eksponering og involvering på alle plattformer. Dette gir oss en unik mulighet til å kommunisere direkte med kunden, og gir våre sponsorer et unikt innblikk i hva kundene ønsker, sier Bergersen.

Aller Media har de siste årene lagt vekt på å skape møteplasser og eventer, men ønsker altså å styrke dette ved å etablere et eget fokusområde.

- Dedikert team
- Vi i Aller skal å få mer ut av våre eventer og skape større arenaer for lesere, publikum og følgelig mer attraktive arenaer og møteplasser for sponsorer. Med et dedikert team er vi godt rustet til å ta en sterk posisjon og bli den foretrukne arenaen for våre sponsorer. Det er med stor glede jeg ønsker Pia velkommen til Aller Media, sier Bente Klemetsdal.

I tillegg til direktør Pia Bergersen består teamet av Torhild Viken som er kommersiell ansvarlig i B2B, Cecilie Hærdig som er salgssjef i B2C og Niklas Kokkinn-Thoresen er produsent. Han er også forretningsutvikler i Se og Hør.