I forrige uke var det finale i «Paradise Hotel» på TV3, og det var til slutt Martine Lunde og Kevin René Gustavsson som ble stemt frem som sesongens vinnere.  Men Gustavsson ble stående med «skjegget i postkassa» i den avsluttende troskapstesten. Her åpnes det for at de to vinnerne kan dele 300.000 kroner seg i mellom, men Martine Lunde valgte å slippe sin glasskule, dermed blir hun eneste vinner. Gustavsson står igjen med ingenting.

Paradise-seerne syntes så synd på Kevin Gustavsson at de har vippset penger til den skuffedetv-profilen. Det kommer frem i en VGTV-sak.

I innslaget bekrefter Gustavsson at over 1713 personer har vippset penger til ham, og til sammen har han fått over 50.000 kroner inn på kontoen.

- Det er helt vilt. Sjukt. At 1713 mennesker velger å vippse meg penger – det er helt sjukt, sier han til VGTV-programmet «Panelet».

- Har du tenkt at dette kanskje burde vært vippset til en veldedig organisasjon?

- Mange har jo skrevet det på kommentarfeltet og Facebook og sånt at disse pengene burde gå til en veldedig organisasjon. Men hvis disse pengene var ment for en veldedig organisasjon, så  hadde de ikke sendt de til meg, sier han.

Beløpene har variert på mellom én krone og 300 kroner. Gjennomsnittet har vært på 28 kroner.