I januar skrev Kampanje om det nye nett-tv-konseptet «Skattejakten Live», der kjendisfotograf Rolf-Ørjan Høgset, Terje Sandviken Næss og produksjonsselskapet Virus skulle sende bloggerne Kristin Gjelsvik og Cathrine Montero Moen på en fem måneders seilas fra Oslo til Kirkenes. Det ville tilsvare ny tv-rekord, ifølge Høgset.

Les mer: Toppblogger og realitystjerne skal sette ny tv-rekord til sjøs

Men nå velger Gjelsvik å trekke seg fra hele seilasen, skriver Dagbladet. De viser til et blogginnlegg der hun forklarer hvorfor hun ikke vil fortsette. Der går hun også hardt ut mot Høgsets lederstil.

«Da jeg ble spurt om å være programleder for Skattejakten, sammen med Cathrine, ble jeg hoppende glad (...) Det tok ikke lange tiden før jeg merket at prosjektet ikke svarte til forventningene. Kommunikasjonen mellom produsenten, Rolf Ørjan, og meg var heller ikke optimal», skriver hun.

Høgset gir i en e-post til Dagbladet uttrykk for at han tar kritikken med stor ro.

- Med unntak av et par korte meldinger på Facebook siden Kristin forlot båten i midten av mai, har jeg ikke fått henne i tale, men jeg håper at vi kan skvære opp en gang og tenke tilbake på alle de fine og artige øyeblikkene vi hadde sammen på turen, sier han.

Han forteller videre at ekspedisjonen fortsetter med Cathrine Montero Moen og at de har opplevd økt interesse etter at Gjelsvik trakk seg.

«Skattejakten Live» er sponset av blant andre Devold og Regatta, og har Redningsselskapet som en av samarbeidspartnerne.