Kommersiell direktør Kristian Schüffner har sluttet i RiksTV, tre år etter at han ble ansatt. Schüffner har hatt ansvar for salg og marked etter at Bernt Andersen sluttet i RiksTV i februar i år.

- Det er riktig at jeg har sluttet. RiksTV er inne i et veiskille, og jeg har blitt enig med Jérôme (Franck-Sætervoll, administrerende direktør i RiksTV, red. anm) om at det er riktig at vi går hver vår vei. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre videre, men jeg har flere spennende muligheter på gang, skriver Schüffner i en sms til Kampanje.

RiksTV-sjefen ønsker ikke å kommentere avgangen til sin kommersielle direktør.

Kampanje har tidligere omtalt den hyppige utskiftningen av ledere i RiksTV. I tillegg til Kristian Schüffner og tidligere salgs- og markedsdirektør Bernt Andersen, har også leder for kundesenteravdelingen, Christina Endresen, og hennes etterfølger Birgitte Fonager, ha sluttet etter kort tid. I april i fjor forsvant tidligere salgsdirektør Robert Stephan Eikheim.

Ny RiksTV-sjef Jérôme Franck-Sætervoll, som har overtatt jobben etter Christian Birkeland, har tidligere erkjent at det har vært flere utskiftninger enn han skulle ha ønsket, særlig i salgs- og markedsavdelingen.

- Det stemmer at det har vært mye utskiftning i den nevnte avdelingen, og en større utskiftning enn det vi setter pris på. Ni ansatte har søkt andre utfordringer. Samtidig er det viktig at vi også må ha riktig kompetanse til enhver tid, og spesielt viktig er det i et marked i stor endring. Det betyr mer utskiftninger i enkelte perioder. Totalt i RiksTV har det vært langt mindre med utskiftninger enn i nevnte avdeling, sa Franck-Sætervoll til Kampanje i mai.

Les mer: RiksTV-resultatet faller med 40 prosent – intern uro i selskapet (abonnement)

Samtidig kommer det også folk inn døra hos RiksTV. Rune Frøysa Åsprang er ansatt som ny direktør for produkt- og tjenesteutvikling. Dette er stillingen Jérôme Franck-Sætervoll forlot da han trådte inn i stillingen som konstituert, og senere permanent, administrerende direktør i RiksTV i februar i år.

Les mer: Han overtar RiksTV-sjefens gamle jobb