I slutten av mars kunne Kampanje melde at tidligere Costume-redaktør Vanessa Rudjord blir norsk sjef for det svenske Perfect Day Media. Perfect Day Media driver blant annet den svært populære svenske podkasten «Alex & Sigge».

Les mer: Ny sjefsjobb for Rudjord

Sist torsdag slapp Vanessa Rudjord selskapets første norske podkast sammed med tidligere TVNorge-programleder Synnøve Skarbø. Podkasten heter«Synnøve og Vanessas podcast», og vil komme ut hver torsdag.

- Synnøve og jeg har vært bestevenninner i 20 år. Så det var derfor helt naturlig å lage dette med henne, sier Rudjord til Kampanje.

Podkasten er en av flere Perfect Day skal lansere i de kommende månedene, men det er heller ikke alt Perfect Day skal gjøre.

- Vi er også et PR-byrå og har fått vår først motekunde, Nelly.com som er innovative og fantastisk morsomme å jobbe med. Og det er flere motemerker vi kommer til å samarbeide med, men vi jobber like gjerne med en bank som et klesmerke, sier Rudjord.

- Det som er spennende er når kunden stoler nok på oss til å gjøre alt fra innholdet, markedsplanene og PR-en. Vi vil være et 360 graders firma som jobber tett med kundene og profilene våre.

Hun forteller at de også har tv-programmer og klær i planene.

- Jeg er utrolig heldig som har verdens beste partnere og sjefer, Hannah Widell og Amanda Schulman, som er åpne og med på alt som er gøy.

- Podcasten gir meg litt av de samme følelsene jeg får av å høre «Tusvik & Tønne». Er dere inspirert av dem?

- Takk for komplimentet! Jeg har bare hørt to episoder av «Tusvik & Tønne», men jeg likte det jeg hørte så jeg er fast fan fra nå. Podkastene jeg har fulgt lenge er «Alex & Sigge» og «Fredagspodden», så vi er nok mer inspirert av dem.

- Hva slags bidrag til podkast-markedet gir «Synnøve og Vanessas podcast»?

- Forhåpentligvis en ærlig og underholdende pod som folk kjenner seg igjen i. Det er lett å si man skal være helt ærlig, men det er ikke alltid like lett når man vet at man har et stort publikum. Jeg tror magien med en podcast er at de som podder glemmer at andre hører på.