Tidligere i vår fikk treningsguru Kari Jaquesson mye oppmerksomhet etter en reise til Syria på journalistvisum. På egen Facebookside skrev hun blant annet om president Bashar al-Assads soldater og kalte de syriske opprørene for terrorister og jihadister.

Lørdag sendte «God kveld Norge» et innslag der de har intervjuet Jaquesson om reisen.  Journalisten spør helseguruen om hun har uttrykt støtte til Assad, noe Jaquesson ikke ønsket å kommentere.

- Jeg har uttrykt min takknemlighet overfor den syriske hæren, som gjorde at jeg kunne gå rundt i Damaskus, uten niqab og faktisk kunne ta meg en kald øl til maten, forteller hun i intervjuet.

- Så du avkrefter at du støtter Assad?

- Jeg vil ikke kommentere det. Du stiller feil spørsmål, svarer Jaquesson.

Til Dagbladet forteller Jaquesson nå at det hele var en misforståelse.

- Det er jo litt vanskelig for meg å vite om hun er journalist eller ikke, siden hun kom fra «God kveld Norge». De driver jo ikke akkurat med sånne temaer. Jeg ville høre om hun visste noe om det hun ville spørre meg om, om hun hadde forberedt seg. Det er det ikke alle som gjør når de skal intervjue noen, og hun hadde ikke gjort det til akkurat dette temaet, sier hun.