På TV 2 lørdag kveld ble Norges beste underholdningsprogram kåret i programmet «Norges beste». Kanalen ba seerne stemme frem den beste tv-underholdningen og programmene ble presentert én etter én av programleder Øyvind Mund - og Norges beste underholdningsprogram gjennom tidene ifølge det norske folk er NRKs kanskje aller største suksess noensinne  - «Nytt på nytt».

Her ser du listen over programmer som seerne stemte frem.

1. «Nytt på nytt» hadde premiere på NRK i 1999 og har hatt seertall på over én million seere nesten regelmessig. Programmet har vært landets mest sette tv-program siden tidenes morgen og bestod opprinnelig av trioen Jon Almaas, Anne Kath. Hærland og Knut Nærum. Siden har kjente komikere som Linn Skåber, Pernille Sørensen, Ingrid Gjessing Linhave og Johan Golden vært med i programmet. Denne høsten sluttet Jon Almaas til fordel for en jobb i TVNorge, men programmet lever i beste velgående på NRK med Bård Tufte Johansen som leder av «Nytt på nytt»-gjengen. 

- Får vi pokal, sa Jon Almaas i programmet.

- Vi vil på vegne av alle som har laget programmet si tusen takk folket, sa Knut Nærum på TV 2 lørdag kveld.

Jon Almaas ble konfrontert med at egentlig ikke likte sine med-programledere i starten.

- Jeg så på meg selv som jypling i Norge og at jeg passet i det programmet. Jeg var også skeptisk til Anne Kath. og Knut. Anne Kath. var en NRK2-babe og Knut var en raring og en pussig fyr, men jeg var skeptisk til meg selv også, sa Almaas.

Her ser du resten av Topp 10-listen over programmer som seerne stemte frem som Norges beste gjennom tidene. 

2. Andreplassen er det TVNorge som legger beslag på og det med programmet «Åndenes Makt» der programleder Tom Strømsnæs og  Lilli Bendriss har spilt hovedrollene.

3. TV 2s realityserie «Farmen» ble stemt frem som Norges tredje beste underholdningsprogram gjennom tidene.

4. Norges lengstlevende konkurranserealityserie – ikke bare i Norge men i verden – går inn på en fjerdeplass. «71 grader Nord» har vært en av de sikreste kortene på TVNorge i de 18 sesongene realityserien har vært på lufta. Programmet vises fortsatt og ledes av Tom Stiansen.

5. TV3 gjør sin debut på listen med det smått kontroversielle party-programmet til «Paradise Hotel». Under ledelse av Triana Iglesias har programmet gått fra å være et skandaleprogram med høyt alkoholkonsum til å bli et program som når stadig flere seere. Programmet er inne i sin åttende sesong.

6. Sjetteplassen er det «Senkveld» og programlederne Thomas og Harald som legger beslag på. Talkshowet har gått på TV 2 i en årrekke og er inne i sin 28. sesong.

7. Også på syvendeplass er det et NRK-program og det er humorprogrammet «Team Antonsen» der komikerne Harald Eia, Bård Tufte Johansen, Atle Antonsen og Kristoffer Schau underholdt tv-seerne i et program som endte opp med å fylle hele Oslo Spektrum. 

8. Åttendeplassen gikk til NRK og programmet «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu…». Programmet gikk 15 sesonger på NRK og var har vært ledet av programlederne Oddgeir Bruaset og Arve Uglum.

9. På niendeplass kom programmet «Gutta på tur» som gikk på TV 2 og var en av kanalens aller største suksesser i starten. Det var kvartetten Arne Hjeltnes, Arne Brimi, Bjørn Dæhli og Vegard Ulvang som var firerbanden som på det meste sikret TV 2 opp mot 800.000 seere. Programmet gjør comeback i år på TV 2 i anledning kanalens 25-årsjubileum.

10. På tiendeplass var det Hallvards Flatlands store TVNorge-suksess «Casino» som markerte seg. Programmet var Flatlands egen idé og mange av dagens tv-topper jobbet på produksjonen, deriblant TVNorges Eivind Landsverk.