Lene Marlin blir én av mentorene i årets sesong av The Voice Norge. Hun skal sammen med Yosef Wolde-Mariam, Martin Danielle og Morten Harket finne Norges beste stemme på TV 2 til høsten

 - Jeg har blitt spurt om å gjøre The Voice tidligere, men har ikke hatt anledning før nå. Jeg liker konseptet veldig godt, og gleder meg til å være med, sier Lene Marlin.

Lene Marlin er en av de mestselgende artistene og har solgt rundt tre millioner album som soloartist, der både tekst og musikk er skrevet av henne alene.

Ifølge en melding fra TV 2 har låtene hennes vært plassert på album som har solgt over 90 millioner eksemplarer over hele verden. Hun har vært låtskriver for bl. a Rihanna og Sissel Kyrkjebø, og jobbet med produsenter som Stargate og Mike Hedges. t.

Yosef Wolde-Mariam fra Madcon har også takket ja til å være mentor, og han går dermed inn i sin tredje sesong.

- Det å kunne være med å utvikle og forme nye artister har alltid vært givende for meg. Nå som norsk musikk står sterkere en noensinne, er det inspirerende å kunne bidra til å hjelpe noen av de nye uslepne diamantene vi har her hjemme. Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med de andre mentorene, og til en ny runde med favorittshowet mitt!, sier Yosef.

Tidligere i år ble det altså kjent at superstjerne og A-ha-vokalist, Morten Harket, også blir med i The Voice for første gang.