I en alder av 27 år har Stian Blipp allerede rukket å gjennomføre en to år lang pause fra tv-skjermen. Med unntak av Gullruten 2016, har ikke Blipp vært på lufta siden han ledet «Mitt dansecrew» vinteren 2015. I mellomtiden har han blant annet stått på scenen i Folketeateret i Oslo i «Singin' in the rain».

Les mer: Blipp tar tv-pause

9. mars er han tilbake på TV 2 med «Stian Blipp Show», som spilles inn i Bergen. Han lover en variert gjesteliste.

- Atle Antonsen er hovedgjest i første program og SKAM-stjernen Thomas Hayes kommer. Samtidig som vi skal huse kjent og kjære ansikt i hvert program, så ønsker vi også å gi et scenelys til nye spennende mennesker som folk kanskje ikke har fått øyenen opp for enda. Det være seg menn og kvinner med unike historier, inspirerende vesen eller en viktig rolle som ikke får så mye heder som vedkommende fortjener. Til premieren har jeg invitert Grandma-DJ, en dame på 76 år som satser på en karriere i Norge som DJ, sier Blipp i en pressemelding.

Det nye talkshowet skal spilles inn over ti uker fra Røkeriet på USF Verftet i Bergen.

- Når det gjelder som verst er det betryggende å vite at man har hjemmepublikum i salen og at folk vil deg vel. Avgjørelsen om å ha showet i Bergen var veldig viktig for meg siden jeg har ekstremt lyst å gi noe tilbake til byen som har formet meg. Jeg er bergenser på min hals, og skal gjøre alt i min makt for at det blir et show vi er stolte av å ha i byen.

Husbandet hans blir  Datarock, som i likhet med Blipp også kommer fra Bergen.

- For å sette et lite, rødt og joggedress kledd bær på toppen, kan jeg friste med at jeg har fått selveste Datarock som husband. Da vi begynte å jobbe med «Stian Blipp Show» i slutten av 2015 satte jeg meg et hårete mål om å få den rå gjengen i Datarock som makkere i studio. Etter noen vafler på Verftet, et par kopper kaffe, en rakfiskmiddag og et par kjappe Whiskey Sours fikk jeg flørtet Fredrik Saroea med på laget. Det har enda ikke gått helt opp for meg og jeg smiler bredt hver gang jeg blir minnet på at vi skal jobbe sammen denne våren.