I slutten av september bekreftet TV 2-ledelsen at kanalen skal kutte 177 årsverk, inkludert 64 som hadde fått innvilget sluttpakke. Da gjensto 113 overtallige årsverk.

Det er foreløpig ingen avklaring når det gjelder det endelige antall sluttpakkesøknader fra TV 2-ansatte i det som blir runde nummer tre. TV 2-klubbleder Henrikke Helland forteller at fristen for å søke går ut ved midnatt i dag.

- Derfor vet vi ingenting ennå. Vi har heller ikke fått beskjed om hvor mange sluttpakkesøknader som har kommet inn så langt, sier Helland til Kampanje.

Les også: Slik skal TV 2-ledelsen unngå oppsigelser

Les også: TV 2 tilbyr igjen alle ansatte sluttpakke

Ledelsen sa nei:

TV 2-klubben ønsket at de ansatte i mediekonsernet skulle få én måned til å vurdere sluttpakketilbudet på, men fikk nei. - Det er trist, sier klubbleder Henrikke Helland til Kampanje. Foto: Dag Robert Jerijervi

TV 2-klubben hadde på forhånd meldt inn til ledelsen ved mediehuset at de ønsket at fristen for å søke sluttpakker, skulle utvides med én måned. I dag fikk de beskjed om dette ikke ble tatt til følge.

- Hvorfor ønsket dere å forlenge fristen?

- Det er jo på grunn av det at vi går inn nå, og man skal foreta vurderinger for nedbemanninger. Da hadde det vært en verdig exit i den perioden med muligheten for en frivillig løsning. Det ville vært hensiktsmessig for alle, men det ha de ikke ønsket å imøtekomme oss på. Det er trist, sier Helland til Kampanje.

Les også: Klubbleder: - En veldig tung beskjed

Les også: Slik rammer kuttene TV 2-nyhetene