Schibsted arrangerer sin investordag i London i dag og New York i morgen. Samtidig kan mediekonsernet i morgentimene tirsdag røpe at de har vært på shopping igjen i rubrikkmarkedet. Det norske mediekonsernet kjøper det franske rubrikknettstedet MB Diffusion, som er landets ledende rubrikknettsted for landbruks- og anleggsmaskiner.

- Selskapet har sterke synergier med Schibsted-eide Leboncin.fr i Frankrike, og har en internasjonal tilstedeværelse med utsikter for videre vekst, opplyser mediekonsernet i en pressemelding.

Inntektene til selskapet var 10,8 millioner euro i 2015. Schibsted opplyser fra sin investordag i London at konsernet vil vurdere ytterligere oppkjøp og samarbeid i de globale rubrikkmarkedene.

Konsernet varsler i dag  at det opprettholder sitt mål om en årlig omsetningsvekst 15-20 prosent for sine rubrikkvirksomheter de kommende årene.

- Schibsted er godt posisjonert for videre vekst på rubrikk basert på vår balanserte portefølje av virksomheter. I våre utviklede markeder ser vi en klar mulighet for å øke inntektene per kunde ved å forbedre våre posisjoner vertikalt. Dette vil være drevet av produktinnovasjon og av våre produkt- og teknologiutviklere, sier konsernsjef Rolv Erik Ryssdal i Schibsted.