TV 2 har premierer på løpende bånd denne uken. Det hele startet med «Åsted Norge» og «Jakten på kjærligheten» med vekslende hell på mandag.

Les mer: Dårligste start noensinne for «Jakten på kjærligheten»

Onsdag var det duket for to nye programlanseringer: «Budkrigen» og «Helsekontrollen». «Budkrigen» ble først lansert i vinter under navnet «Bolig til salgs», men ble tatt av lufta etter at andre episode av programmet kun ble sett av 141.000.

Programlederne for det gjenoppståtte programmet er fortsatt Gunhild Dalberg og Sturla Berg-Johansen, men forskjellen er at konseptet nå heter «Budkrigen» og at episodene kun er på 30 minutter.

- Vi så at det originale konseptet måtte strammes opp, så vi klippet om programmet til 30-minutters episoder som fokuserer på selve budrunden. Historiene er spisset, og fokuset er annerledes, har programdirektør Jarle Nakken tidligere sagt til Kampanje.

Gårsdagens episode hadde 261.000 seere og en andel på 25,3 prosent i målgruppen 20-49 år. Det er 80.000 flere seere enn premieren på «Bolig til salgs» i vinter.

«Helsekontrollen» med programleder Marte Spurkland hadde 270.000 seere og en andel på 24,1 prosent i målgruppen.

- Jeg synes dette er en veldig fin start. Vi har tatt en rekke grep med vår bolig-satsing, og «Budkrigen» har sånn sett løftet denne satsingen med godt over 100 000 seere. «Helsekontrollen» hadde også en fin start, og redaksjonen har en rekke gode journalistiske saker på gang som vil være veldig interessante for seerne utover høsten, sier Nakken.

Tirsdag denne uken presenterte TV 2 hele sin høstmeny foran reklamekjøpere, annonsører og pressefolk i Bergen. . Flaggskipet «Farmen» kommer naturlig nok tilbake på skjermen i høst. Det gjør også tidligere suksesser som «Skal vi danse», «Jakten på kjærligheten», «Senkveld» og «Gylne tider».

Les også reklamekjøpernes dom: - TV 2 snur bunken