I en melding fra Monster heter det at humorserien «Ramm og Tørnquist» er solgt til Finland og den finske versjonen skal vises på kanalen Nelonen.

Ti episoder av serien skal produseres av det finske produksjonsselskapet Moskito. Premiere blir våren 2017. Den finske serien får navnet «Erikoisliikemiehet», som på finsk betyr spesielle forretningsmenn.

- Dette er noe så sjeldent som et tydelig humorformat med et stort hjerte. Morten Ramm og Einar Tørnquist har sammen med produsent Joachim Førsund skapt en morsom og varm fortelling om norske hverdagshelter og slitere. Det er herlig at også finnene ser sjarmen og potensialet i denne serien, sier daglig leder i Monster Format, Jan Egil Ådland, i meldingen.

Det skal være de to finske komikerne Pirkka-Pekka Petelius og Juha Perälä som skal fylle de finske rollene.

- Det er en viktig del av TV 2s innholdsstrategi å investere og satse på utvikling av nytt innhold, og dermed få muligheten til å sende nye programkonsept på våre kanaler og plattformer. Det ligger mange timers hardt arbeid bak et vellykket tvprogram. Derfor er det ekstra motiverende og spennende når et tv-format reiser over landegrenser og plukkes opp av andre tv-kanaler. Vi ønsker Nelonen i Finland lykke til med produksjon og sending, sier utviklings- og underholdningssjef Rolf Wenell i TV 2.

Det er de to finske komikerne Pikka-Pekka Petelius og Juha Perälä som skal fylle de finske rollene i «Ramm og Tørnquist».