Til våren vises igjen «71° nord – Norges tøffeste kjendis» på TVNorge. Deltaker Charter-Svein er rask med å svare hva han kommer til å savne under innspillingen.

- Dette hopper jeg ut i med skrekkblandet fryd. Det jeg kommer til å savne aller mest er å sitte på dass, sier Svein Østvik, også kjent som Charter-Svein. Også artisten Sandra Lyng er spent.

- Jeg er en uhelbredelig rotekopp, så å holde orden på sekk og riktig utsyr til enhver tid kommer nok til å bli en utfordring. Sist jeg var på fjelltur var på ungdomsskolen. Fjell og vidde står i stor kontrast til scenen og studio, så det blir spennende å se hvor grensene mine går og hvor langt jeg kan tøye dem, sier Lyng.

De øvrige deltakerne er; Grace Bullen (bryter), Samantha Skogrand (sportsanker), Alexandra Joner (artist), Thea Næss (kickbokser), Henrik Thodesen (komiker), Aleksander Hetland (svømmer), Adam Schjølberg (komiker og tv-personlighet) og Ole Martin Årst (fotballspiller).

Programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge og Discovery Networks håper at 2017 kan bli året hvor serien får en kvinnelig vinner.

- Jeg synes den kvinnelige troppen ser sterk ut. Det hadde vært veldig gøy å få en kvinnelig kjendis først i mål på Nordkapp-platået, sier Landsverk.

Innspillingen av den åttende sesongen av «71° nord – Norges tøffeste kjendis» starter på Lindesnes i dag.