Det pågår ikke bare en kamp mellom TV 2 og Discovery på sportsrettigheter, men også på sportsprofiler. Nå henter Discovery TV 2-kommentator Asbjørn Myhre til sitt hus.

- Vi skal bygge opp en sterk sportsredaksjon frem mot OL 2018. Da trenger vi de beste folkene i klassen. Sånne som Asbjørn Myhre, sier Discoverys sportssjef Jan-Erik Aalbu i en pressemelding.

- Asbjørn Myhre er en perfekt match for oss. Han er en lagspiller og en allrounder, og har tyngden og erfaringen vi trenger for å bygge en sterk sportsredaksjon frem mot OL i 2018. Vi har ønsket oss Asbjørn lenge, og er glade for endelig å ha ham på laget.

Myhre sier han ser frem til å bli en del av Discovery-laget.

- Dette er en utfordring som trigger meg skikkelig. Det blir utrolig spennende å jobbe i en redaksjon som skal ta så betydelige løft de neste årene. Jeg følte meg sterkt ønsket i Discovery og de sitter jo allerede på spennende rettigheter innenfor «mine» idretter: fotball, håndball og ishockey. Forhåpentligvis kan jeg utvikle meg videre som kommentator, samtidig som jeg bidrar journalistisk og tv-faglig i oppbyggingen av sterk sportsredaksjon, sier Asbjørn Myhre.

Også sportsjournalisten Espen Tvedt blir en del av tv-husets sportssatsing i Norge.

- Espen har erfaring fra både NRK- og TV 2-sporten, og har vært ute en vinternatt før. Han har jobbet med OL for begge de nevnte kanalene, og er, som Asbjørn Myhre, en av de desidert beste i klassen, sier Jan-Erik Aalbu.

Tvedt blir redaksjonssjef og vaktsjef i Discovery, som har kanaler som TVNorge, Max og Eurosport Norge, og har kjøpt rettighetene til OL fra 2018 til 2024.