Torsdag var det MTG sin tur til å presentere tv-høsten, som siste tv-hus av de fire største. Dette er den første høsten som er signert de nye TV3-sjefene, med MTG TV-sjef Morten Micalsen og programdirektør Andreas Bakka Hjertø i spissen. De har hentet frem og pusset på flere av kanalens mest kjente programkonsepter, men de har også satset på fire helt nye.

«Råskap» er en ny idretts-realityserie der norske idrettshelter skal konkurrere om å være Norges råeste. Ailo Gaup er programleder. Konkurranse blir det også i «Kongen på haugen», med komiker Øyvind Rafto som programleder, kjent fra «Raske menn». Programmet er en meta-realityserie der norske kjendiser konkurrerer om å være best.

Det blir hytteliv i «Eventyrlig oppussing», der nordmenns fritidsboliger skal forskjønnes under lederskap av Halvor Bakke. Mindre idyll blir det i dokumentarserien «Norge på dop», der dopmisbruket i ulike yrkesgrupper skal under lupen.

Eyvind Hellstrøm tar en pause fra å rydde opp hjemme når TV3 sender han tilbake til restaurantbransjen i «Hellstrøm rydder opp». Samtidig skal nye kjendiser til pers i «Masterchef».

Det blir også nye sesonger av «Lukket visning», denne gang med Jannecke Weeden som programleder, «Luksusfellen» og «Hundepatruljen Oslo».

Kampanje kommer tilbake med mer fra lanseringen!