Forlaget Findexa som gir ut en rekke spesialblader er konkurs. Selskapet gir ut blader som Reis, Travel News, Filmmagasinet, Kystmagasinet, Norway Exports og Northern Seafood og har i tillegg en rekke digitale portaler porteføljen.

Selskapet hadde i 2013 en omsetning på 32,6 millioner kroner og et underskudd før skatt på tre millioner kroner og det jobbet opp mot 40 mennesker i forlaget på tidspunktet.

Hovedaksjonær i Findexa Forlag er Per Jensen. Jensen var også administrerende direktør og tok ut en lønn på en snau million kroner i 2013.

Jensen har lang erfaring i mediebransjen og særlig på salgssiden. Etter det Kampanje har brakt på det rene var Jensen en av sjefene i investor Torstein Tvenges katalogvirksomhet som ble solgt til Gule Sider før han begynte i utendørsbransjen for den samme Tvenge og selskapet Fram som senere ble Clear Channel.

I 2011 kjøpte han ut forlaget Findexa fra Eniro som etablerte selskapet i 2005 og kjøpte de ulike bladene.

Administrerende direktør Per Jensen har uttalt seg til Finansavisen i dag om konkursen:

- Hovedårsaken til konkursen er fallende annonseinntekter. Filmmagasinet ble hardest rammet. I tillegg til den øvrige digitaliseringen av annonsemarkedet, forsvant hele DVD-bransjen med Netflix, sier han til avisen.