Det er Telemarksavisa som skriver at de fire Westerdals-studentene som går i første klasse på Communication and Technology,, har signert nettverksavtale med Nordic Screens og signert avtale med NRK. Gruppa har navnet «Ledelsen».

For videoene de fire har laget, har blitt lagt merke til. En parodi av Real Madrids Martin Ødegaard og svenske Zlatan Ibrahimovic, begge spilt av Jon Sindre Fjellvang, har fått stor oppmerksomhet. Det samme har gjennombruddsvideoen der guttene parodierer Aksel Hennie.

Avtalen med Nordic Screens YouTube, innebærer fri tilgang til studio, mulige sponsoravtaler og et stort nettverk av aktører innen samme bransje.

- Det er vanskelig å ikke tenke penger, men så langt har vi kun tjent tre dollar på YouTube-videoene. De kommer godt med, men vi kan ikke leve av det. Hvis vi i framtida tjener penger på dette vil Nordic Screens få en viss prosent av det, sier Fjellvang.

Fjellvang forteller at samarbeidsavtalen med NRK er et utviklingsprosjekt, med tittelen «Humorakademiet». Her skal videoene ligge i et eget felt på NRKs nettside.

- Det er en gyllen mulighet til å få kontakter hos NRK. For en som drømmer om å jobbe innenfor tv og film er jo dette perfekt!