I november ble det kjent at Jonas Ibsen Brynildsrud, som i dag leder VG Partnerstudio, får ansvaret for hele Schibsteds satsing på innholdsmarkedsføring.

Nå er det også bestemt at to av mediekonsernets innholdsbyråer, VG Partnerstudio og Schibsted Brand Studio, slås sammen og blir Schibsted Partnerstudio.

Det sammenslåtte byrået vil ha en omsetning på over 170 millioner kroner og dermed Norges største innen innholdsmarkesføring. Byrået vil huse nærmere 60 ansatte.

- Frem til nå har vi bygget opp ekspertkompetanse om mediene våre gjennom to byråer. Men nå gir vi kundene tilgang på all kompetanse og premium distribusjonsflater i Schibsted gjennom ett kontaktpunkt. Nå kan vi tilby skreddersydde innholdskonsepter som tilpasses og optimaliseres i alle Schibsteds medier samtidig. Vi vil kunne skape enda bedre effekt for annonsørene, og dette blir et unikt verdiforslag i markedet, sier daglig leder Jonas Ibsen Brynildsrud i en pressemelding.

Les også: Brynildsrud får content-ansvaret for hele Schibsted

- Vi er sikre på at dette grepet er til stor fordel for kundene våre. Jeg tror ingen er overrasket over denne sammenslåingen, og tilbakemeldingene fra kunder og samarbeidspartnere i byråene har vært svært positive, legger han til.

VG Partnerstudio har blitt kåret til årets innholdsbyrå i Kampanje-undersøkelsen Byråprofil i to år på rad. Brynildsrud forteller at de fremdeles har høye ambisjoner.

- Det viktigste vi gjør er å bygge videre på kvalitetskulturen vi har skapt i begge byråene til nå. Innhold som skaper effekt, skal være det vi fortsatt forbindes med i Schibsted Partnerstudio. Og med tanke på den kvalitetsbevisste gjengen som jobber hos oss i dag, er jeg veldig optimistisk til hva vi skal få til sammen med kundene våre fremover.