- Moteindustrien har hittil i stor grad kun fokusert på tradisjonell reklame, spesielt i magasiner. Men i likhet med andre bransjer treffer man ikke kundene kun i magasiner lenger. Vi ser et stort behov for modernisering av markedsføringen brukt i motebransjen i dag, sier daglig leder i Motei Media, Erik Holand.

Kunder i butikk
Motei Media vil jobbe med å få kundene tilbake til butikken og mener kunnskapen de har  om lokalt handlemønster vil hjelpe dem på veien.

- Gjennom søkemotoren Motei.no har vi innsikt i preferansene til de som handler på de ulike butikkene. Denne kunnskapene bruker vi for å spisse reklamebudskapet. Det gjelder å finne den optimale kombinasjonen av annonseplattformer for hver enkelt annonsør, sier Hovland.

Partner med Hensikt
Hovland understreker at netthandel er et sentralt element også i Motei Medias strategi, selv om målet for selskapet er å løfte fysisk handel i butikk.

For å sikre digital spisskompetanse har Motei Media inngått et partnerskap med det digitale mediebyrået Hensikt.

- Deres kunnskap kombinert med vår digitale kompetanse utgjør et svært spennende og godt grunnlag for å kunne bistå kunder i motebransjen. Vi gleder oss til å ta fatt på moteindustriens utfordringer sammen med Motei Media fremover, sier byråleder i Hensikt, Joakim Sand.

Hensikt ble startet av Thomas Straw, tidligere digitaldirektør i Omnicom, og Lars Hordnes, tidligere digitaldirektør i Amedia.

Les mer: Tidligere Amedia-topp skal gi programmatisk førstehjelp