Ikke alle reklamebyråer kan si at de har et helt land på kundelisten, men det kan SMFB gjøre nå.

Det er SMFBs digitale avdeling, SMFB Engine, som har signert den lukrative avtalen med Destination Canada. Oppgaven går ut på å ha totalansvar for reiselivskundens globale mediestrategi, mediekjøp og kreativitet og produksjon i sosiale og digitale kanaler. Avtalen ble underskrevet etter en omstendelig offentlig anbudsprosess hvor SMFB, som en del av DIG-gruppen, til slutt gikk seirende ut.

DIG-gruppen er en samling uavhengig digitale byråer som SMFB Engine samarbeider med på global implementering.

- Destination Canada falt for vår kreative måte å tenke på, og vår tilnærming til media spend og distribusjon, noe som er nok en anerkjennelse for vår filosofi på disse områdene, sier konsulent og partner i SMFB Engine, Kristjan Mar Hauksson.

Avtalen gjelder i minimum tre, og potensielt fem år. SMFB Engine vil ha ansvar for medieinvestering, samt være ansvarlig for kreativ input til sosiale medier i markedene Storbritannia, Frankrike, Kina, Tyskland, Brasil, Mexico, India, Japan, Sør Korea og Australia.

Jon Mamela, markedsføringsdirektør i Destination Canada, sier følgende om tildelingen til SMFB Engine og DIG-gruppen:

- Vår vurdering var basert på strategisk tenkning, kreativitet, innovasjon, integrerte medieopplevelser, og en bevisst evne til å levere fantastiske resultater. SMFB Engine og byråene i DIG-gruppen demonstrerte en kombinert evne til å utnytte teknologi og digitale muligheter i gjennomføringen av innovative innholdsmarkedsføringsplaner.