I november i fjor ble det kjent at Stian Blipp gikk inn som partner i Anti og sentral i avdelingen Brandpeople. Nå er hans første prosjekt klart, og det er en musikkvideo for låta «Don`t worry» signert den norske musikkduoen Madcon.

Les også: Blipp blir Anti-partner

Låta ble sluppet i Tyskland for litt under en uke siden gikk den fra 68. til 2. plass på iTunes på åtte timer. Siden da har låten ligget som nr 1 på alle tyske radiolister.

- Å få gjøre regi har vært en ekstremt spennende oppgave. Madcon var tøffe i trynet som turte å la meg gjøre dette. De omfavnet alle de crazy ideene jeg plumpet ut med og var støttende og gode i hele prosessen. Gutta sørget for at min regissør-møydom ble mistet på beste vis, sier Stian Blipp.

- Stian Blipp jobber ved siden av TV-karrieren med å utvikle og å rådgi i kreative prosesser i Anti Brandpeople. Med sin allsidige erfaring som formidler er Stian en svært god ressurs som evner å finne spennende løsninger og å fortelle engasjerende historier. I regidebuten behersker han å bruke fortellerstemmen sin til å skape et potpurri av glede og energi, kombinert med en tydelig strategi i aktuelle kanaler, sier daglig leder Kenneth Pedersen i Anti.

Videoens historie skildrer en karakter som er kommet til planten vår for å spre hemningsløs glede. Smitteeffekten er stor og alle som blir utsatt for Mr. Smiley bryter ut i «madsmiles». Historien er en oppfordring til alle om å dele glede, se positivt på livet og møt hverdagens utfordringer med glad energi. Budskapet lever ved siden av videoen i sitt eget nettunivers, gjennom en kampanje laget for sosiale medier og egne «madsmile»- aktiviteter i promo.

Det er 141 personer med i videoen, som er filmet på seks ulike lokasjoner.