Per Olav Myhre slutter i PR-byrået Zynk, og går til konkurrenten Gambit Hill+Knowlton Strategies.

Myhre har siden februar 2015 vært tilknyttet Zynks avdeling for selskapskommunikasjon, hvor han blant annet har jobbet med selskapets tjenester innenfor krise og beredskap. Nå skifter Myhre jobbadresse fra Rosenkrantz gate 22 til Fridtjof Nansens plass 4, hvor han skal inngå i Gambits team for selskaps- og samfunnskommunikasjon.

- Vi er veldige glade for å få Per Olav til oss. Han er et av vår bransjes mange gode, unge talenter, og blir et godt tilskudd til miljøet vårt her i Norge. Vi ser at mange som har jobbet noen år i bransjen ønsker å få litt nye erfaringer ved jobbe i et stort miljø som vårt med gode muligheter for internasjonal eksponering også.  Det er hyggelig å se at vi er attraktive både for de som er nyutdannede og de som har vært i bransjen noen år, sier Henrik Halvorsen, administrerende direktør i Gambit H+K, i en pressemelding.

Myhre kom til kommunikasjonsbransjen i 2015, etter å ha fullført en mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi ved Handelshøyskolen BI. I studietiden var Myhre aktiv i studentpolitikken, blant annet som leder for sentralstyret i BI Studentsamfunn, leder for Næringslivsdagene 2015 ved BI Oslo og leder for BI Studentsamfunn Trondheim. Han ser frem til nye utfordringer i Gambit.

- Samtalene jeg hadde med Henrik Halvorsen og andre før jeg startet her overbeviste meg om at dette var et selskap jeg hadde veldig lyst til å bli en del av. Selskapet har mange spennende prosjekter gående, samtidig som rådgivermiljøet er kompetansesterkt og energisk. Jeg ser frem til å være med og bidra med min egen erfaring og kompetanse, men gleder meg aller mest til muligheten for å lære veldig mye av flinke folk den kommende tiden, sier Myhre.

Myhre startet i sin nye stilling 7. august.