Kampanjeskolen - Digital markedsføring: Data og nye verktøy for mer tilpasset kommunikasjon

26.09.2017 09:00 - 11:30
}
Program
Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo

Om

Kampanjeskolen, 26. september 2017: Digital markedsføring - Hvilke muligheter gir smart bruk av data og nye verktøy for mer tilpasset kommunikasjon, og dermed større effekt?
Utviklingen innen digital markedsføring går stadig raskere, og byr hele tiden på nye, spennende muligheter. I denne utgaven av Kampanjeskolen setter vi fokus på hvordan bruk av ulike typer data inn i planleggingsarbeidet gir store muligheter for bedre relevans og dermed effekt, gjennom såkalte programmatiske mediekjøp. Vi ser også på hvordan man må tenke ved utvikling av kreative konsepter og uttak, for å utnytte seg av disse mulighetene. Til slutt belyser vi hva man må tenke på i forhold til ny datalovgiving.

Du vil få svar på følgende:
  • Hva er programmatisk?
  • Hvilke muligheter gir det?
  • Hvor går utviklingen fremover?

  • For tredje år på rad arrangeres Kampanjeskolen høsten 2017. Se frem til tre halvdagsseminarer i september, oktober og november.
    Klikk deg inn her og les mer utførlig om programmene de ulike dagene:
    Kampanjeskolen 26. september: Digital markedsføring, programmatisk medieplanlegging og tilpasset kommunikasjon.
    Kampanjeskolen 31. oktober: Merkevarebygging, med nye perspektiver
    Kampanjeskolen 28. november: Innovasjon, hvordan kan du lykkes med nye produkter og tjenester?

    Melder du deg på alle tre Kampanjeskolene samtidig, gir vi deg 30% avslag i prisen. Kontakt oss på event@kampanje.com for å få pakkepris!

    Program
    Tirsdag 26.09.2017

    08:30 - 09:00

    Registrering og lett frokost

    08:55 - 09:00

    Velkommen

    09:00 - 09:30

    Les mer Dualitet, digitale dilemmaer

    Tor Bang, Associate Professor, Handelshøyskolen BI
    Mange kjenner etter hvert godt til oppsidene ved digital annonsering, flater og flater. Aldri har reklamekronene blitt strukket lenger, aldri har de være anvendt mer presist, aldri har annonsørene sovet bedre om natten, i visshet om at de treffer sine "targets", "micro" or "macro". Tor Bang ønsker å dele noen tanker med publikum, og stille noen motspørsmål til "the brave, new world".
    09:30 - 10:10

    Les mer Let's set things straight! Programmatisk medieplanlegging- og kjøp gir økte muligheter for relevans og treffsikkerhet, og dermed økt effekt.

    Christine Torp, Director, Performance & Digital Planning, Starcom
    Det har vært skrevet og sagt mye om programmatiske mediekjøp den siste tiden. Men hva er det egentlig? Hvordan fungerer det? Og hva gir det av effekt? I samarbeid med ledende norske kunder har Starcom utviklet en åpen, sikker og teknologinøytral plattform. I denne sesjonen deler vi våre perspektiver på programmatisk, og gir deg innsikt i hvordan vi jobber sammen med våre kunder. Vi viser også case som dokumenterer at programmatiske mediekjøp – gjort riktig – kan oppnå oppsiktsvekkende resultater!
    10:10 - 10:30

    Pause

    10:30 - 11:00

    Les mer Fra kreativt uttak til distribusjon i en programmatisk verden

    Thomas Rydgren, Konsulent, Schjærven Reklamebyrå
    Det er en utfordring å skape kreative løsninger som gir høy konvertering og riktig påvirkning på merkevaren i forbindelse med programmatiske kjøp. Schjærven har utviklet et system og metodikk som ivaretar både produksjon og distribusjon på en god og effektiv måte og Thomas Rydgren fra Schjærven Reklamebyrå tar dere igjennom aktuelle cases som viser hvordan dette gjøres i praksis.
    11:00 - 11:30

    Les mer Nytt minefelt for digital markedsføring

    Ingrid Ellingsen Gran, Advokat, Bull & Co
    I skyggen av oppstyret rundt EUs nye personvernlovgivning, General Data Protection Regulation (GDPR), har EU lagt frem forslag til inngripende regler for elektronisk kommunikasjon og markedsføring. Kombinert med nye regler for håndheving av markedsføringsloven, kan endringene utgjøre rene minefeltet for virksomheter som driver med digital markedsføring. Vi gir deg en rask innføring i de nye reglene om samtykker for direkte markedsføring og kommunikasjon via e-post og sms, og andre saker du må kjenne til.

    Sponsorer

    Foredragsholdere

    Ingrid Ellingsen Gran
    Ingrid Ellingsen Gran
    Advokat, Bull & Co
    Thomas Rydgren
    Thomas Rydgren
    Konsulent, Schjærven Reklamebyrå
    Christine Torp
    Christine Torp
    Director, Performance & Digital Planning, Starcom
    Tor Bang
    Tor Bang
    Associate Professor, Handelshøyskolen BI

    Arrangører

    Kampanjeskolen - Digital markedsføring: Data og nye verktøy for mer tilpasset kommunikasjon