For kort tid siden lanserte Anti sitt nye kontor i Trondheim. Nå har de også fått på plass sin første kunde, nemlig ærverdige Britannia Hotel.

Hotellet, som ble kjøpt av Odd Reitan i 2015, er for tiden under totalrenovering og skal gjenåpnes i 2019. Hele prosjektet har en prislapp på over én milliard kroner.

- Ambisjonene i prosjektet vårt er skyhøye, og derfor har vi valgt et byrå som kan hjelpe oss med å oppfylle drømmen om å ta Britannia Hotel tilbake til storhetstiden og samtidig gjøre det relevant for en ny generasjon gjester og attraktiv for nye internasjonale markeder, forteller Peter Gjerde, markedssjef ved Britannia Hotel.

Når dørene åpnes igjen i 2019, er det Anti som skal stå bak ny strategi, merkevare og visuell idientitet. Både Anti Trondheim og Anti Bergen skal jobbe tett sammen i arbeidet med Britannia Hotel.

- Vi føler jo en viss ærefrykt når vi skal røre et stykke av folkesjelen i Trøndelag. Da handler det om å bevare og foredle historien til Britannia samtidig som vi starter en ny drøm sammen med nye mennesker. Det er jo det som betyr alt for oss i Anti; å jobbe med kunder med store ambisjoner, men som samtidig forstår at strategiske prosesser er en viktig del for å kunne realisere disse, sier daglig leder Robert Dalen i Anti Trondheim.

- Britannias arv er bygd av mange små historier fra mennesker som har jobbet, bodd og besøkt hotellet. Hver gang noen besøker hotellet legger de igjen litt av seg selv og blir en del av den større drømmen om Britannia Hotel. Britannia er for folket det folket er for den, noe vi må legge i grunn når hotellet igjen skal bli Trondheims storstue, mener Stian Ward Bugten, kreativ leder ved Anti Trondheim.