Presentasjonen er en del av SMFBs kompetansebyggende foredragsserie Digital Superstars, og du er invitert. 

Fra Google Norge kommer Ingrid Dynna og Leo Kongshavn. Dynna er Head of Creative Agencies, mens Kongshavn jobber som Branding/Video Lead. Begge er godt oppdatert på det aller siste innen feltet, og skal dele siste nytt om YouTube, samt gi en gjennomgang av de spennende mulighetene som finnes innenfor 360-video og virtual reality. 

VR er på alles lepper om dagen, men for mange fremstår den virtuelle virkeligheten fortsatt som noe veldig komplekst. Hos Google ønsker å gjøre noe med dette, og jobber ut ifra en filosofi om at VR skal være tilgjengelig for alle. Deres misjon er å tilby fantastiske VR-opplevelser til hele verden, og er allerede godt på vei med sitt nye produkt Daydream, som du får mulighet til å bli bedre kjent med fredag morgen.

Er du interessert i virtual reality, bør du kjenne din besøkelsestid denne morgenen. Ikke bare vil du få presentert siste nytt på VR-fronten, men du kan også få svar på alt du lurer på om bruk av VR i markedsføring, eller bare la deg inspirere av alle mulighetene som finnes for bruk av videoinnhold.

Det vil bli servert kaffe, frukt og bakervarer.

Tid: 25.11, 09:00 – 10:00

Sted: SMFB, Tollbugata 24, Oslo

Påmelding: https://www.facebook.com/events/1821985648037358/