Pizza Pizza Norway, den nordiske partneren til Domino’s Pizza Group, kjøpte i dag den velkjente pizzakjeden Dolly Dimple’s. Dolly Dimple’s er Norges tredje største pizzakjede med over 500 medarbeidere, 41 butikker og en omsetning på 308 MNOK.

– Gratulerer til Domino’s og Dolly Dimple’s. Vi er superglade på vegne av kunden vår, Domino’s, sier Kristjan Mar Hauksson, Digital rådgiver og partner i SMFB Engine om nyheten.

SMFB Engine og Factory var med på laget da Domino’s ble lansert i Norge i 2014. Etter lanseringen valgte Domino’s å ta oppgavene in-house, men etter to år med kontinuerlig markedsvekst,  vendte de tilbake til SMFB i november i fjor. Siden har SMFB Engine i samarbeid med deres søsterselskap SMFB Factory og reklamebyrået SMFB assistert Domino’s i deres planer om videre ekspansjon i det norske markedet, og har jobbet med alt fra radio og print til kommunikasjon i digitale og sosiale medier.

– Domino’s er en fantastisk organisasjon å jobbe med, og vi ser frem til de kommende månedene, sier Hauksson.

I løpet av det kommende året vil Domino’s integrere Dolly Dimple’s i egen virksomhet, som i dag har 12 butikker. Virksomhetene har liten geografisk overlapp og sammenslåingen vil gi til sammen 50 butikker innen utgangen av året, noe som vil gjøre pizza-kjeden landsdekkende.

 – Vår langsiktige ambisjon er å bli nummer én på pizza i Norge. Dolly Dimple’s har en svært lang historie. Vi ser frem til å starte integreringen av selskapene og å bygge en solid plattform for videre vekst og utvikling, sier Kenneth Lorentzen, Country Manager for Domino's Pizza i Norge.

Domino’s ser store muligheter for vekst.

 – Dette er et veldig spennende trekk for Domino’s og vi er svært glade for å kunne ønske Dolly Dimple's velkommen som del av vårt selskap. Det norske markedet har mange muligheter for velsmakende pizza. I tillegg har Dolly Dimple’s dedikerte ansatte og nærliggende kundeløfter. I kombinasjon med vår kompetanse innen digital strategi og e-handel, skal vi sikre økt vekst i Norge de neste årene, sier David Wild, administrerende direktør for Domino’s Pizza Group.